085 – 303 86 20

Daarom Cardiologie Centra Nederland

Bij Cardiologie Centra Nederland willen wij uw patiënt, samen met u, snel de juiste en de beste cardiologische zorg bieden. Dat is al sinds 2006 ons hoogste doel. 

Verwijzing van uw patiënt

Als u een verdenking heeft op een cardiale oorzaak voor de klachten bij uw patiënt dan kunt u uw patiënt verwijzen naar een onze 12 centra. Wij plannen direct een consult waarbij alle noodzakelijke onderzoeken worden uitgevoerd binnen 2 uur. Indien nodig, wordt de behandeling met uw patiënt besproken en gestart. U ontvangt het verslag van het consult direct. Snel duidelijkheid voor uw patiënt en voor u.

Spoed? Uw patiënt kan direct terecht

Wij begrijpen de zorg van uw patiënten als een hartziekte wordt vermoed. Daarom kunnen uw patiënten snel bij ons terecht. En als u ons vraagt om met spoed een consult uit te voeren dan doen wij dat dezelfde dag, waarbij alle noodzakelijk diagnostiek wordt uitgevoerd en de behandeling, zo nodig, direct wordt gestart. Een verslag van het consult ontvangt u direct.

Terugverwijzing zodra ‘t kan

Om de toegangstijden voor onze patiënten kort te houden en ons toe te leggen op zinnige cardiologische zorg, zullen wij de patiënt, snel naar u terugverwijzen als specialistische zorg niet (meer) geïndiceerd is. Hierbij zorgen wij voor een duidelijke individuele overdracht zodat er een veilige en soepele terugverwijzing kan plaatsvinden. U kunt altijd contact opnemen met de cardioloog als er vragen zijn.

Vergoeding door alle zorgverzekeraars

Alle zorgverzekeraars vergoeden de zorg die wij uw patiënten bieden. Mits zij een verwijsbrief van u gekregen hebben.

Landelijk netwerk

Als uit onderzoek blijkt dat uw patiënt een complex onderzoek of behandeling nodig heeft, verwijzen wij direct door naar een (academisch) ziekenhuis. Wij maken namelijk al meer dan 15 jaar deel uit van een landelijk netwerk van cardiologische en chirurgische afdelingen.

Thuismonitoring via HartWacht

Bij bepaalde (chronische) aandoeningen kunnen uw patiënten zelf hun bloeddruk en/of hartritme meten en de waarden vervolgens doorgeven via onze HartWacht app. Ons specialistenteam neemt direct contact op als de resultaten daar aanleiding toe geven. Door dit telemonitoring systeem zijn fysieke consulten dan vaak niet meer nodig en kunnen ziekenhuisopnames worden voorkomen.

24/7 bereikbaar

U en uw patiënten kunnen ons dag- en nacht telefonisch bereiken in spoedsituaties. Ook ‘s nachts staat er een cardioloog paraat.

Onderwijs

CCN spant zich constant in om de kwaliteit van zorg te vergroten en daar hoort het delen van kennis bij. Naast voorlichting aan patiënten willen wij u graag helpen om uw kennis te verbeteren omtrent cardiovasculaire aandoeningen. Kijkt u naar ons aanbod van geaccrediteerde cursussen.