085 – 303 86 20

Aanmelden nieuwsbrief

Ieder kwartaal versturen wij een update speciaal voor huisartsen en andere verwijzers. Een slim tussendoortje voor tijdens de lunchpauze, waarmee u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cardiologie.

Dit kunt u verwachten

Wanneer er zorgen zijn om het hart, zijn huisartsen en praktijkondersteuners vaak het eerste aanspreekpunt. Onze nieuwsupdate is er speciaal voor hen, om op een praktische manier aangesloten te blijven bij de laatste ontwikkelingen binnen de cardiologie.

In de update komen actuele onderwerpen aan de orde, denk aan:  

  • Belangrijke onderzoeksresultaten
  • Interessante geaccrediteerde webinars
  • Diagnostiek en behandeling binnen de eerstelijnszorg
  • En meer…

Wilt u de volgende update niet missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief, die u dan vier keer per jaar ontvangt. Laat uw e-mailadres achter en u krijgt vanzelf de eerst volgende update in de mail. 

Samen voor de beste zorg

Wij geloven in samenwerken om de zorg voor hart- en vaatpatiënten te blijven verbeteren en hopen u door middel van de nieuwsbrief op een aansprekende manier te informeren over wat er speelt binnen het vakgebied.

Wij hopen dat dit tussendoortje u goed zal doen. Wilt u in de volgende update graag meer informatie over een bepaald thema? Wij horen het graag: communicatie@cardiologiecentra.nl. 

  

* Het e-mailadres dat u invoert wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Lees hier onze privacyverklaring voor meer informatie.