085 – 303 86 20

Onze COVID-19 maatregelen

VET GEZOND - Deze workshop is vol, deelname is helaas niet meer mogelijk

Recente studies zien het eten van meer koolhydraten en minder worden met een korter leven (Yusuf, Lancet 2017). De doelen van deze studies gaan in tegen alle nationale en internationale richtlijnen. Dit maakt het geven van advies aan onze lastig. Wat is gezond en wat niet? Een andere recente studie laat zien dat 50% van patiënten met diabetes mellitus van hun ziekte af kunnen komen de juiste voeding (Taylor, Lancet 2017). Kunnen we Diabetes omkeren door de juiste voeding?

In de kookworkshop “Vet Gezond”: koken en het hart, gaan we in het eerste uur van start met een lezing over dit onderwerp door Prof. Dr.
Leonard Hofstra, cardioloog van Cardiologie Centrum Utrecht.Hij zal in de presentatie gaan op de laatste ontwikkeling over gezonde voeding en ook de richtlijnen bespreken.

Na het lekker bespreken de nieuwste we beginnen, zal 2e deel bestaan ​​uit ontspannen kookworkshop, waarbij in groepen van 4-5 deelnemers en vertellen over de gezonde keuzes en laten zien dat kooktechnieken goed passagiers binnen een gezond. Onder leiding van Yolanda Bounida. Zij heeft veel ervaring in het geven van gezonde kookworkshops. Tijdens deze workshop zullen de verschillende elementen uit de lezing herhalen.

18.00 - Geaccrediteerde nascholing door Prof. Dr. Leo Hofstra

19.15 - Start kookworkshop onder leiding van Yolanda Bounida

22.00 - Afsluiting