Update n.a.v. Corona-virus
Onder actualiteiten vindt u onze laatste mededelingen rondom de impact van van het Corona-virus op uw bezoek aan onze kliniek.

FAQ verhuizing Cardiologie Centrum West

Cardiologie Centrum Amsterdam West dat tijdelijk gehuisvest was in medisch centrum Zwaansvliet gaat per 7 december verhuizen naar de definitieve locatie Osdorpplein 357-359, Amsterdam.

Wij zijn verheugd en trots dat wij een prachtige plek hebben gevonden, in het hart van Amsterdam West, goed en snel bereikbaar voor onze patienten. Hieronder vindt u meer informatie over deze verhuizing. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan contact op met: amsterdamwest@cardiologiecentra.nl.

Is dit de definitieve locatie?

Wij staan voor uitstekende zorg zo dicht mogelijk bij huis. Het heeft tijd gekost om de nieuwe plek op het Osdorpplein te verbouwen zodat h et voldoet aan de standaard voor onze zorg. Maar nu is het eindelijk zover.

Kan ik ook nog op het oude adres (Zwaansvliet 5) terecht?

Wij hebben meerde locaties in Amsterdam waar u terecht kunt:

  • Cardiologie Centrum Geervliet, Zwaansvliet 5. Deze locatie blijft bestaan, als het uw voorkeur heeft om daar te blijven, dan is dat geen probleem.
  • Cardiologie Centrum AMC, Paasheuvelweg 26. Dit is tegenover het AUMC locatie AMC in Amsterdam ZuidOost
  • Cardiologie Centrum Amsterdam Zuid, Karel du Jardinstraat 61. Dit centrum ligt in Amsterdam de Pijp.

Wij bieden op al deze locatie dezelfde kwaliteit cardiologische zorg, zonder wachttijd. Geef uw voorkeur graag aan bij het maken van een afspraak.

Kan ik bij deze locatie parkeren?

Op en rond het Osdorpplein is er ruim parkeergelegenheid (betaald). Parkeergarages in de buurt: Osdorpplein 249 en boven Albert Hein XL op Osdorpplein 469.

Is het Osdorpplein goed bereikbaar met het OV?

Tram 17 stopt op het Osdorpplein voor de deur (Halte Osdorpplein).

Gaan alle cardiologen mee naar de nieuwe locatie?

Het team van verhuist mee naar de nieuwe locatie. Dr. Veerbeek heeft besloten haar werkzaamheden te beeindigen. Zij wordt vervangen door Dr El Amrani. Dr Horsthuis en Dr Speleman zullen hun werkzaamheden op het Osdorpplein voortzetten. Onze pacemaker technicus zal ook werkzaam zijn op het Osdorpplein.

Per wanneer gaat de verhuizing plaats vinden?

De verhuizing vindt plaats in het weekend van 7 december. We zullen de eerste patienten plannen op het Osdorpplein op maandag 9 december.

Nog meer zorg op het Osdorpplein?

Op de nieuwe locatie werken wij samen met andere zorgaanbieders: Huid Medisch Centrum (dermatologie) en Xpert Clinics (orthopedie) vestigen zich ook op hetzelfde adres. Voor informatie over bereikbaarheid van deze locatie, zie contact Amsterdam West.

Contactgegevens

De contactgegevens blijven ongewijzigd:
Bel 085 – 303 86 20
Mail amsterdamwest@cardiologiecentra.nl