FAQ verhuizing Cardiologie Centrum Amsterdam Zuid

Cardiologie Centrum Amsterdam Zuid gaat per 1 juni a.s. verhuizen. Het nieuwe adres wordt
Karel du Jardinstraat 61-65 in stadsdeel de Pijp, Amsterdam. Hieronder vindt u meer informatie over deze verhuizing. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan contact op met: amsterdam@cardiologiecentra.nl.

Waarom gaat het centrum verhuizen?

Het pand op het IJsbaanpad zal worden afgebroken voor nieuwbouw. De huurcontracten zijn om die reden niet verlengd.

Waarom locatie Karel du Jardinstraat?

CCN heeft inmiddels vier locaties in Amsterdam. Ons streven is om patiëntenzorg te bieden zonder wachttijd en zo dicht mogelijk bij huis. Wij zoeken daarom naar een optimale spreiding binnen Amsterdam.

Het aanbod van geschikte, beschikbare en betaalbare locaties in Amsterdam is niet groot, wij zijn erg blij dat we deze mooie ruimte hebben gevonden.

Waar zijn de andere locaties in Amsterdam?

  • Cardiologie Centrum AMC, Paasheuvelweg 26. Dit is tegenover het AUMC locatie AMC in Amsterdam ZuidOost
  • Cardiologie Centrum Geervliet, Zwaansvliet 5. Dit centrum ligt in Buitenveldert, rand Amstelveen
  • Cardiologie Slotervaart, Hof van Sloten, Louwesweg 10. Dit is een tijdelijke locatie voor opvang van patiënten van Slotervaart. Wij zullen later dit jaar een nieuwe locatie openen in Amsterdam West.

Op al deze locaties bieden wij uitstekende cardiologische zorg, zonder wachttijd,  zoals u van ons gewend bent.

Wat kan ik op de nieuwe locatie verwachten?

De nieuwe locatie heeft meer ruimte en bovendien zijn alle ruimtes op de begane grond. We hebben een eigen entree aan de straatzijde.

Het hele pand is gerenoveerd; het centrum wordt ingedeeld en ingericht naar onze wensen.

Kan ik bij de nieuwe locatie parkeren?

De Karel du Jardinstraat ligt midden in de Pijp; dit is voornamelijk een woongebied. Tijdens kantoortijden is er ruim parkeergelegenheid in de wijk en voor de deur. In de avonden en op zaterdag is de parkeergelegenheid beperkt. Het is betaald parkeren. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor eigen parkeerplekken.

Is het nieuwe centrum goed bereikbaar met het OV?

De Karel du Jardinstraat ligt precies tussen diverse haltes van metro, tram en bus en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Metrohalte de Pijp (500m)
  • Tramlijnen 3, 4, 12 en 24
  • Buslijnen 246 en 284

Gaan alle cardiologen mee naar de nieuwe locatie?

Het is alleen een verhuizing, geen reorganisatie. U kunt van ons dezelfde kwaliteit en service verwachten als op het IJsbaanpad. Het hele team zal meegaan naar de Karel du Jardinstraat.

Per wanneer gaat deze verhuizing plaatsvinden?

Vlak voor 1 juni 2019 zullen wij het IJsbaanpad verlaten. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk daarna met patiëntenzorg starten op de nieuwe locatie. Helaas duurt de renovatie van het pand langer dan gedacht. Wij verwachten dat we eind juni open zullen zijn op de nieuwe locatie.

In de eerste weken van juni zullen onze cardiologen hun spreekuren houden op een andere CCN locatie (voornamelijk op locatie Geervliet, Zwaansvliet 5, Buitenveldert). Patiënten zijn daar van harte welkom.

Contactgegevens

De contactgegevens blijven ongewijzigd:
Bel: 085 – 303 86 20
Fax: 020 – 258 16 10
Mail: amsterdam@cardiologiecentra.nl