085 – 303 86 20

Waarom Cardiologie Centra Nederland?

Bij Cardiologie Centra Nederland draait alles om u en uw hart. Wij stellen onszelf als doel om u snel te kunnen helpen en doen er alles aan om u de beste zorg te bieden.

Korte wachttijden

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt als u vermoedt dat u symptomen heeft die duiden op een hart- of vaatziekte. En natuurlijk wilt u snel duidelijkheid. Daarom zorgen wij dat u snel bij ons terecht kunt, als het nodig is zelfs dezelfde dag op een van onze 12 locaties.

Alle onderzoek binnen 2 uur

Soms is een cardiologisch onderzoek nodig en wij begrijpen dat u dat zo snel mogelijk uitgevoerd wil. Wij beloven dat u binnen 2 uur een diagnose en eventueel een behandelplan dat de cardioloog met u besproken heeft. Zo heeft u snel duidelijkheid.

Vergoed door alle verzekeraars

Wij geloven dat iedereen in Nederland de best mogelijke cardiologische zorg verdient. Gelukkig vinden alle zorgverzekeraars dat ook en vergoeden zij de zorg die wij u bieden. U heeft alleen een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

24/7 bereikbaar

U kunt ons dag- en nacht telefonisch bereiken. Ook ‘s nachts staat er een cardioloog paraat om u te woord te staan als dat nodig is. Want hartklachten kunnen niet alleen optreden tijdens kantooruren.

HartWacht thuismonitoring

U komt het liefst zo min mogelijk bij ons langs. Logisch. Daarom bieden wij u via HartWacht 'zorg dichtbij'. U geeft uw zelf gemeten hartritme- en bloeddrukwaarden door via onze app. Ons specialistenteam kijkt altijd met u mee en neemt direct contact op als de resultaten daar aanleiding toe geven.

Samenwerking ziekenhuizen

We werken intensief samen met grote (academische) ziekenhuizen. Dus als blijkt dat u complexe specialistisch zorg nodig hebt, dan zorgen wij dat u snel in een ziekenhuis geholpen wordt. Daarna bent u uiteraard weer welkom bij ons voor het voortzetten van de poliklinische behandeling.