Onze Covid-19 maatregelen

Meewerkend teamleider

Als meewerkend teamleider ben jij het centrale aanspreekpunt voor collega’s. Dankzij jou loopt de kliniek op rolletjes.

Wie zijn wij

Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 12 locaties, concepten voor Zorg op Afstand en hebben nog veel mooie innovatieve plannen. Voor ons centrum in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een meewerkend teamleider. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is?
Solliciteer dan op deze vacature!

Wat zoeken wij

Geen één dag is hetzelfde. Als teamleider zal jij op een coachende wijze leiding geven aan de medewerkers van de locatie en zorgen voor een prettige werksfeer. Je bent de verbindende factor tussen alle teamleden en weet mensen te motiveren. Je bent oprecht geïnteresseerd in het team en vanuit jouw kennis en ervaring ben je een voorbeeld voor je team. Je communiceert helder en stuurt bij waar nodig. Het team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers, waaronder verpleegkundigen, centrumassistenten, echocardiografisten en cardiologen.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en zorg je ervoor dat alles binnen jouw locatie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Je houdt je bezig met een optimale patiënt- en medewerkerstevredenheid, de personeels- en patiëntenplanning, het voeren van jaargesprekken en werving- en selectie. Dit doe je in samenspraak met de managing cardioloog en tevens word je optimaal ondersteund door de collega’s van het bedrijfsbureau.

Verder ben je regelmatig op de werkvloer te vinden in de rol van verpleegkundige. Als verpleegkundige voer je intakes en rust- en inspannings ECG’s uit, sluit je holters en bloeddrukmeters aan en analyseer je resultaten. Ook zorg je voor bloedafname en analyse.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een optimale beleving van de patiënten in ons centrum en het verrichten van de onderzoeken.

Er kunnen momenten zijn dat de telefoon roodgloeiend staat terwijl de e-mails je mailbox binnenstromen. Dit weet jij te managen en je krijgt hier energie van.

Veranderingen omarm je en het geeft jou energie om te helpen bouwen aan de groei van deze locatie!

Word jij ons nieuwe talent?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding en je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent bij voorkeur CCU/IC/SEH gecertificeerd of hebt ervaring op de afdeling cardiologie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de zorg;
 • Je bent een ster in het organiseren van het eigen werk en het vinden van oplossingen;
 • Je bent communicatief sterk en bent gek op structuur;
 • Je hebt lef en bent ondernemend, je weet van aanpakken;
 • Je beschikt over een financieel inzicht;
 • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar, de werkdagen zijn bespreekbaar.

Wij bieden jou

Je gaat aan de slag in een innoverende en dynamische organisatie waarin ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken met vaste werktijden en hebben geen onregelmatige diensten.
Daarnaast bieden wij jou:

 • Primaire arbeidsvoorwaarden volgens cao ZKN;
 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • 160 uur vakantieverlof;
 • Een persoonlijk levensfasebudget van 72 uur;
 • Pensioenregeling bij PFZW;
 • Voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ of Zilveren Kruis Achmea;
 • Onbeperkt toegang tot ons Leermanagementsysteem met daarin interessante en leerzame e-learnings.

De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een voltijd dienstverband van 40 uur per week.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

We maken graag kennis met je! Je kunt je CV en motivatie mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. We zullen je sollicitatie zorgvuldig beoordelen en binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je hoort snel meer! 

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met HR via 030-3070330 (optie 3).

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maakt deel uit van onze selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je hier toestemming voor.

Wij werven onze eigen mensen. Acquisitie is niet nodig, dank u wel!