Onze Covid-19 maatregelen

Communicatie stagiair(e)

In onze klinieken draait het om goede zorg. Met zo'n 35 collega’s nemen we de rest uit handen.

Wie zijn wij

Cardiologie Centra Nederland (CCN) is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept. Wij geloven dat de zorg leuker, beter en goedkoper wordt door patiënt en professional via digitale oplossingen zo eenvoudig mogelijk te verbinden middels de nieuwste technologieën. Op 12 locaties in Nederland en via HartWacht (eHealth) bieden wij patiënten de beste zorg. Deze zorg wordt volledig ondersteund door ons eigen Elektronisch patiëntendossier: MedicalPortal. De ontwikkeling van MedicalPortal wordt gedaan door Heart for Health (H4H). De synergie tussen zorg en ICT maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij de zorg verbeteren.

Wat ga je doen?

Cardiologie Centra Nederland zoekt een gedreven stagiair die de twee communicatieadviseurs komt ondersteunen bij een uitdagend takenpakket. Onze organisatie groeit razendsnel en ook op het gebied van communicatie liggen er veel mooie kansen! Kent social media voor jou geen geheimen, wil jij veel vrijheid om creatief bezig te zijn en weet jij mensen te verrassen met jouw (video)content?
Reageer dan snel op onze stage!

Je gaat onder andere aan de slag met:

  • Contentplanning en -creatie voor onze social media kanalen en website, zowel in tekst, foto als video. Je hebt alle ruimte om er iets geweldigs van te maken!
  • Interne en externe communicatie - invulling, opmaak en versturen van onze nieuwsbrieven. Dankzij jouw creatieve skills zien de lezers uit naar onze nieuws-updates.
  • Lekker meedenken tijdens brainstormsessies om samen met de communicatieadviseurs tot pakkende pr-stunts te komen.
  • Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg! Cardiologie Centra Nederland loopt voorop als het gaat om innovaties binnen de zorg. De patiënt staat bij onze centraal en dat merk je. Onze zorg klopt.

Wat vragen wij

  • Je volgt momenteel een HBO opleiding in de richting van communicatie;
  • Je bent vanaf februari 2022 (of eerder) beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden;
  • Je hebt een proactieve houding, neemt verantwoordelijkheid en je durft vragen te stellen;
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift;
  • Je beschikt over creatieve skills op het gebied van o.a. schrijven, illustraties en foto en videobewerking (basis).

Wat bieden wij?

Een leerzame en gezellige stage bij een snelgroeiende organisatie in de zorg. Samen met twee ervaren communicatieprofessionals vorm jij het communicatieteam waarbinnen veel ruimte is voor groei. De lijnen zijn kort en de begeleiding is goed. Je ontvangt een stagevergoeding van € 375 bruto per maand (obv 40 uur).

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

We maken graag kennis met je! Je kunt je CV en motivatie mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. We zullen je sollicitatie zorgvuldig beoordelen en binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je hoort snel meer! 

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met HR via hr@cardiologiecentra.nl of 030-30 70 330.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maakt deel uit van onze selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je hier toestemming voor.

Wij werven onze eigen mensen. Acquisitie is niet nodig, dank u wel!