085 – 303 86 20

Verantwoord ondernemen

Verantwoord maatschappelijk ondernemen zit in ons bloed. Wij zetten ons elke dag is om de zorg te verbeteren en toegankelijk te houden voor ons en onze kinderen. En onze zorg stopt daar niet.

Goede zorg voor iedereen

Dagelijks spannen wij ons in om onze zorg toegankelijk te houden voor iedereen. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen, zodat iedere patiënt de zorg krijgt die nodig. Onze efficiëntie draagt bij aan het beteugelen van de zorgkosten, zodat goede zorg toegankelijk blijft voor ons en onze kinderen.

Kansen voor iedereen

Inclusiviteit vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een opleiding gestart voor vluchtelingen in samenwerking met OpenEmbassy en de Goldschmeding Foundation. Statushouders bieden wij een kans om opgeleid te worden tot echocardiografist. Wij willen hiermee duurzaam bijdragen aan de opbouw van hun toekomst in Nederland. 

Cardiologie Centra Nederland (CCN) voldoet aan de vier eisen van het gendergelijkheidsplan van de Europese Unie. Op deze manier verzekert CCN zich van een veilige en inclusieve omgeving voor al haar werknemers.

Een schone leefomgeving

De toename van afval in onze leefomgeving gaat ons aan het hart, omdat dit de gezondheid van ons allemaal ondermijnt. Daarom zijn we telkens op zoek naar manieren om onze afvalproductie te verminderen. Zo zijn we waar mogelijk gestopt met het gebruik van ECG-plakkers en gebruiken we liever vacuümsystemen voor het maken van ECG's. Daarnaast wordt in ons zorgproces, sinds de start in 2006, nagenoeg geen gebruik gemaakt van papier.

Duurzame keuzes

Vanuit dezelfde toewijding om de zorg te willen verbeteren zijn we ook altijd op zoek naar mogelijkheden om nog verantwoordelijker te ondernemen. We helpen onze medewerkers duurzame keuzes te maken, bijvoorbeeld door het gebruik van het OV en de (OV) fiets voor woon-werkverkeer. En we dagen hen uit om zelf ook met ideeën te komen.

Heeft u ideeën?

Heeft u suggesties hoe wij ons nog beter in kunnen zetten voor maatschappij en milieu? Laat het ons weten via info@cardiologiecentra.nl

Steun Children’s Villages Macedonië

Cardiologie Centra Nederland steunt SOS Children’s Villages. SOS Children’s Villages Macedonië heeft als primaire doel om kinderen zonder ouders of ouderlijke zorg een thuis te bieden met een betere toekomst. Onze support wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van vrienden van CCN.

Mocht u onze activiteiten met SOS Children’s Villages willen ondersteunen, dan kunt u voor nadere informatie een mail sturen naar: info@cardiologiecentra.nl