085 – 303 86 20

Dr. K. (Krista) Miedema

Cardioloog, Amsterdam Slotervaart

Aandachtsgebieden

Algemene cardiologie, vrouwenhart

In de cardiologie vind ik de juiste mix van patiëntencontact en de mogelijkheid tot gebruik maken van diverse onderzoeksmogelijkheden zoals echo en CT. De samenwerking met AUMC is inspirerend, we hebben onze patiënten veel te bieden.

Werkervaring Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam
Cardiologie Centra Nederland
Mentor bij IFMS procedures, CCN
Lid van Klachtencommissie, CCN
Titels MD.
Opleiding Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam
Talen Nederlands, Engels

Na zijn studie Geneeskunde in Groningen heeft Krista Miedema gewerkt op de afdeling Longziekten in Alkmaar. Op zoek naar een plek in de cardiologie is zij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam aan het werk gegaan en startte daar in 2000 haar opleiding. Een deel van haar opleiding heeft zij gedaan in Heerlen (Interne Geneeskunde) en in Alkmaar.

Na haar opleiding heeft Krista twee jaar als cardioloog gewerkt in het OLVG en is zij in 2009 bij Cardiologie Centra Nederland gaan werken. Tot 2019 op de locatie in IJmuiden en daarna bij de locatie Amsterdam Geervliet, en sinds oktober 2021 de locatie Amsterdam Slotervaart.

Binnen Cardiologie Centra Nederland houdt zij zich naast patiëntenzorg bezig met dienstroosterplanning voor de telefonische achterwacht en met beoordelingen IFMS (Individueel Functioneren Medisch Specialisten). Dr Miedema is ook lid van de klachtencommissie.