085 – 303 86 20

Dr. M.J. (Maarten Jan) Suttorp

Cardioloog en mede-oprichter St Antonius Cardicare Blaricum , Blaricum, Utrecht

Aandachtsgebieden

Interventie cardiologie, diagnostiek en behandeling (acute) coronaire syndromen, algemene cardiologie en aangeboren hartafwijkingen

“Goede patiëntenzorg met individuele benadering. Iedere patiënt heeft recht op de beste cardiale diagnostiek en in aansluiting de optimale cardiale behandeling en follow-up”

Werkervaring OLVG, Amsterdam
St Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
St Antonius Cardicare, Blaricum
Cardiologie Centra Nederland
Titels MD, PhD, FESC, FACC
Opleiding OLVG, Amsterdam
St Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
Proefschrift Paroxysmal atrial fibrillation and atrial flutter: Current concepts and new strategies
Talen Nederlands, Engels

Maarten Jan Suttorp studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Hij werd daarna opgeleid tot cardioloog in het St Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en promoveerde op ritme onderzoek in Groningen. In aansluiting werd hij interventie cardioloog in het St Antonius Ziekenhuis en trad toe tot de maatschap cardiologie in het St Antonius Ziekenhuis Nieuwegein alwaar hij meerdere bestuursfuncties heeft bekleed (o.a. dagelijks bestuur maatschap en bestuur medische staf). Maarten Jan werd o.a. medisch manager Cathlab en opleider Interventie Cardiologie en is mede-oprichter van St Antonius Cardicare Blaricum en “Meetbaar Beter”.

Maarten Jan is hoofdonderzoeker en begeleider van vele nationale en internationale studies en faculty member van grote internationale interventie symposia (o.a TCT).

Maarten Jan is Fellow bij de European Society of Cardiology (FESC) en Fellow bij de American College of Cardiology (FACC)