Menu
Update n.a.v. Corona-virus
Hier vindt u onze recente mededelingen rondom de impact van van het Corona-virus op uw bezoek aan onze kliniek.

Kosten en verzekeringen

Alle behandelingen op verwijzing van de huisarts worden vergoed. Wij declareren de behandeling rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

Zorgverzekering en doorverwijzing

Na verwijzing worden de onderzoeken, behandelingen en  nazorg binnen de centra van Cardiologie Centra Nederland volledig vergoed door de zorgverzekeraar met in acht neming van het eigen risico (€ 385 per jaar). Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

HartWacht, onze app die telemonitoring voor patiënten met resistente hypertensie, hartfalen en ritmestoornissen mogelijk maakt, wordt vergoed door een groot aantal verzekeraars. Bekijk de tabel HartWacht vergoeding 2019 om de vergoedingen te zien die gelden per 1-1-2019.

Meer informatie

Voor informatie over de systematiek, prijzen en andere zaken kunt u contact opnemen met de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA via www.nza.nl of via de informatielijn 0900-7707070 (€ 0,05 p/m).

Heeft u specifieke vragen over kosten of facturen van CCN? Neem dan contact op met het bedrijfsbureau van Cardiologie Centra Nederland, bereikbaar op maandag t/m vrijdag (van 08.30 tot 17.00 uur) op 030-8908707 of administratie@cardiologiecentra.nl