085 – 303 86 20

Zwem je fit met deze podcast met cardioloog Aernout Somsen

zwem je fit

Luister nu naar Plons! De Zwempodcast met als gast cardioloog, mede-oprichter van Cardiologie Centra Nederland en fanatiek zwemmer Aernout Somsen.

Januari is de maand van goede voornemens. Een veel voorkomend voornemen is om te werken aan overtollige kilo’s, zoals de veel voorkomende ‘coronakilo’s’. Met aankomen neemt het risico op o.a. hypertensie en suikerziekte toe; bron aandoeningen van hart en vaatziekten. In de strijd tegen overtollige kilo’s is beweging cruciaal, waarbij zwemmen voor veel mensen een goede optie is.

Sylvia Bakker, voorzitter vereniging Flevoparkbad, praat met Aernout Somsen over het positieve effect van zwemmen op onze gezondheid vanuit zijn perspectief als cardioloog en zijn eigen ervaringen met het buitenzwemmen.

Plons! De Zwempodcast gaat over buitenzwemmen in Amsterdam en de rest van Nederland. Presentatie: Sylvia Bakker. Deze podcast is een initiatief van Vereniging Flevoparkbad en wordt opgenomen in Studio Rietlandpark. Het Flevoparkbad is een openluchtzwembad in Amsterdam-Oost.