085 – 303 86 20

Receptenboekje voor huisartsen: Lekker koken met uw hart.

Lekker koken met uw hart receptenboekje huisarts

Huisartsen en hun patiënten inspireren om hart- en vaatproblemen te voorkomen; dat doen wij zo vlak voor de feestdagen graag op een smakelijke manier. Vers van de pers: ons receptenboekje Lekker koken met uw hart.

Met het boekje kunnen huisartsen kennis delen met hun patiënten. Voorkomen blijft immers beter dan genezen. Afgelopen week ging het boekje het hele land door en is het ondertussen bij menig huisarts (persoonlijk) bezorgd.

Zoals jullie weten delen wij met regelmaat inzichten op onze website en op sociale media over het voorkomen en verbeteren van hart- en vaatproblemen. Voeding komt daarbij geregeld terug. In ons #receptenboekje hebben we de door onze cardioloog dr. Aernout Somsen geschreven artikelen gebundeld.

De toepasselijke recepten komen uit het online leefstijlprogramma Dokter Tamara. Huisarts Tamara de Weijer heeft de missie Nederland gezonder te maken en daar sluiten wij ons bij aan. Geweldig om wederom te ervaren dat samenwerken tot mooie dingen leidt. We zeggen het dan ook al jaren: onze zorg klopt door samenwerking. Laten we er samen een fijn en gezond 2023 van maken!