085 – 303 86 20

Locatie Amsterdam Slotervaart geopend

vergoeding verzekeraars

Vandaag hebben wij onze gloednieuwe locatie Amsterdam Slotervaart geopend. Met deze vestiging zijn wij de eerste cardiologie kliniek in Nederland met CT-scanner en daarmee bieden we het volledige spectrum aan diagnostiek op het gebied van hart- en vaatziekten.

Snellere diagnostiek

Net als bij de andere locaties kunt u bij Amsterdam Slotervaart direct bij ons terecht. Bij spoed nog dezelfde dag en voor niet spoed-gevallen binnen een paar dagen. Binnen 2 uur ontvangt u, na de nodige onderzoeken, de diagnose in een persoonlijk gesprek met de cardioloog. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Samenwerking met ziekenhuizen

Als tijdens uw bezoek blijkt dat er aanleiding is voor interventie en/of hoog specialistische zorg, dan begeleiden wij bij het krijgen van de juiste zorg in het ziekenhuis. Onze samenwerking met (academische) ziekenhuizen die we in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd, zorgt voor een soepele overgang. Kortom; de juiste zorg, op de juiste plek.

Locatie Amsterdam West meeverhuisd

Met de komst van de nieuwe locatie, is onze locatie aan het Osdorpplein niet langer open voor bezoek. Deze locatie verhuist mee naar onze nieuwe locatie Amsterdam Slotervaart.

Cardiologie Centrum Amsterdam Slotervaart
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam
Tel: 085 – 303 86 20