085 – 303 86 20

Informatie over uw afspraak bij CCN ivm de maatregelen tegen COVID-19

corona virus

De uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) heeft bij Cardiologie Centra Nederland geleid tot extra maatregelen om u maximaal te beschermen tegen de verspreiding van het virus.

Cardiologie Centra Nederland volgt de landelijke richtlijn van het RIVM  en adviezen van Rijksoverheid en verzoekt u om dit ook te doen.

Alle locaties van Cardiologie Centra Nederland zijn geopend. Wel verzoeken wij patiënten die last hebben van neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts, contact met ons op te nemen voor het verzetten van de afspraak.

Uw afspraak vindt in de meeste gevallen op onze locatie plaats. Indien uw afspraak telefonisch plaatsvindt nemen onze medewerkers vooraf contact met u op. Mocht aanvullend onderzoek nodig zijn dan wordt dit in afstemming met uw cardioloog op een later tijdstip ingepland.

Wij verzoeken onze patiënten om zoveel mogelijk alleen naar ons centrum te komen. Dit om zo min mogelijk personen in onze wachtkamers en klinieken te hebben en hierbij de 1,5-meter-maatregel te kunnen waarborgen. Desgewenst kunt u het eindgesprek met de cardioloog opnemen of kunt uw partner of begeleider inbellen om zo wel mee te kunnen luisteren. Wij kunnen u hierbij assisteren. Mocht u fysieke begeleiding of ondersteuning nodig hebben, dan is het mogelijk om maximaal één begeleider per persoon mee te nemen.

In onderstaande video legt Michiel Winter - cardioloog bij onze locatie verbonden aan het Amsterdam UMC - uit welke voorzorgsmaatregelen zijn genomen. “Wij zijn er voor u”.

Indien u onlangs door één van onze centra verwezen bent voor een onderzoek of ingreep in een ander ziekenhuis dan verwijzen we u voor vragen hierover naar het betreffende ziekenhuis. In sommige ziekenhuizen worden geplande onderzoeken en ingrepen op het moment uitgesteld, in andere niet. Mocht u zich zorgen maken om de wachttijd of hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met uw Cardiologie Centrum.