085 – 303 86 20

Geaccrediteerde webinars en nieuwsbrief speciaal voor huisartsen en andere verwijzers

Foto hart 2 e1637573862664

Vanaf eind deze maand kunnen huisartsen en andere verwijzers weer deelnemen aan onze geaccrediteerde webinars. We praten u graag bij over de nieuwste inzichten op het gebied van hartfalen, hypertensie en ELD. Op onze website vindt u een overzicht van de nascholingen en kunt u zich meteen aanmelden.

De eerstvolgende webinar waarvoor u zich kunt aanmelden is: ‘Bewuste keuze voor eerstelijnsdiagnostiek’. Onze enthousiaste cardiologen bespreken de effectieve inzet van verschillende vormen van eerstelijnsdiagnostiek. Er is bijzondere aandacht voor de nieuwste verwijsmogelijkheid ‘ELD Hartfalen’. Met name hartfalen wordt namelijk niet altijd (op tijd) opgemerkt zoals data uit de eerste lijn tonen. Belangrijk dus dat u weet hoe u hartfalen herkent en effectief en snel ELD diagnostiek hiervoor kunt inzetten. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cardiale diagnostiek gedeeld.

Wij zien uit naar een mooi nascholingsseizoen, waarin we elkaar als zorgverleners weten te vinden, informeren en inspireren. Zodat we elkaar versterken en gaan voor de beste zorg voor hartpatiënten; zorg die klopt!

U vindt hier een overzicht van alle geplande nascholingen voor verwijzers, waaronder ook de VET Gezond herfsteditie. U kunt zich op onze site ook meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief speciaal voor huisartsen en andere verwijzers. Zo blijft u op de hoogte van al onze diverse bij- en nascholingen.