085 – 303 86 20

Cardiologie Centra Nederland benoemt Albert Arp als CEO

Albert Arp

Albert Arp start per 1 januari 2022 als CEO bij Cardiologie Centra Nederland (CCN). Met zijn komst maakt de organisatie zich klaar voor een volgende fase. Albert Arp is op dit moment CEO van Koninklijke Jaarbeurs.

“Wij zijn blij met de komst van Albert. Hij heeft gedurende zijn bestuurlijke carrière, zowel binnen en buiten de zorg, bewezen een zeer professioneel, deskundig en bovenal betrokken bestuurder te zijn”, verklaart Igor Tulevski, medeoprichter van CCN. “Wij gaan als Cardiologie Centra Nederland de komende jaren naar een volgende fase. Met Alberts ervaring in vernieuwen, bouwen en verbinden heb ik er het volste vertrouwen in dat hij met ons de ambitie van CCN gaat waarmaken. Wij kijken dan ook uit naar zijn komst en naar de samenwerking.”

Albert Arp: “Het is een voorrecht om vanaf 1 januari samen met oprichter Igor Tulevski CCN te gaan leiden. Ik ben onder de indruk van de waardecreatie die de oprichters Aernout Somsen en Igor Tulevski in de afgelopen 15 jaar hebben gerealiseerd, op het gebied van hoogkwalitatieve cardiologische zorg voor patiënten en voor de samenleving. Er staat een gezond en stevig fundament voor de volgende fase van de organisatie, tegelijk is er een flinke ambitie. Ik zie ernaar uit om mij hier met volle energie samen met de oprichters én alle collega’s voor in te zetten.”

Cardiologie Centra Nederland heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en bestaat uit twaalf cardiologische centra verspreid over Nederland.