Update n.a.v. Corona-virus
Hier vindt u onze recente mededelingen rondom de impact van van het Corona-virus op uw bezoek aan onze kliniek.

Informatie over uw afspraak bij CCN ivm de maatregelen tegen COVID-19

Nieuwsberichten

De uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) heeft bij Cardiologie Centra Nederland geleid tot extra maatregelen om u maximaal te beschermen tegen de verspreiding van het virus.

Cardiologie Centra Nederland volgt de landelijke richtlijn van het RIVM  en adviezen van Rijksoverheid en verzoekt u om dit ook te doen.

Alle locaties van Cardiologie Centra Nederland zijn geopend. Wel verzoeken wij patiënten die last hebben van neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts, contact met ons op te nemen voor het verzetten van de afspraak.

Komt u voor het eerst? Dan gaat uw afspraak gewoon volgens afspraak door. Patiënten die al eerder bij een van onze centra geweest zijn en een controle afspraak hebben, staan wij graag telefonisch te woord. Met ingang van 16 maart 2020 voeren wij een deel van onze controle afspraken telefonisch uit. U wordt dan op het tijdstip van uw afspraak gebeld door uw cardioloog. Indien dit voor u van toepassing is ontvang u hierover bericht van CCN. Mocht aanvullend onderzoek nodig zijn dan wordt dit in afstemming met uw cardioloog op een later tijdstip ingepland.

Wij verzoeken onze patiënten om zoveel mogelijk alleen naar ons centrum te komen. Dit om zo min mogelijk personen in onze wachtkamers en klinieken te hebben en hierbij de 1,5-meter-maatregel te kunnen waarborgen. Desgewenst kunt u het eindgesprek met de cardioloog opnemen of kunt uw partner of begeleider inbellen om zo wel mee te kunnen luisteren. Wij kunnen u hierbij assisteren. Mocht u fysieke begeleiding of ondersteuning nodig hebben, dan is het mogelijk om maximaal één begeleider per persoon mee te nemen.

In onderstaande video legt Michiel Winter – cardioloog bij onze locatie verbonden aan het Amsterdam UMC – uit welke voorzorgsmaatregelen zijn genomen. “Wij zijn er voor u”.

Indien u onlangs door één van onze centra verwezen bent voor een onderzoek of ingreep in een ander ziekenhuis dan verwijzen we u voor vragen hierover naar het betreffende ziekenhuis. In sommige ziekenhuizen worden geplande onderzoeken en ingrepen op het moment uitgesteld, in andere niet. Mocht u zich zorgen maken om de wachttijd of hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met uw Cardiologie Centrum.