085 – 303 86 20

Afspraak maken

Heeft u symptomen die wijzen op hart- en vaatproblemen? Dan wilt u vast snel een afspraak maken. Als u een verwijzing heeft van uw (huis)arts of een specialist, wordt onze zorg vergoed door alle zorgverzekeraars.

Als de huisarts u via ZorgDomein heeft verwezen nemen wij binnen twee dagen telefonisch contact met u op.

Afspraak maken

Deze onderzoeken worden altijd in combinatie met een consult uitgevoerd om de uitslagen met u te bespreken.

Veelgestelde vragen

 • Heb ik een doorverwijzing van mijn huisarts nodig?

  Om onze zorg vergoed te krijgen, heeft u een doorverwijzing van uw (huis)arts nodig. Heeft u klachten die kunnen wijzen op hart- en vaatproblemen? Dan adviseren wij eerst naar uw (huis)arts te gaan. Uw (huis)arts zal besluiten of u wordt doorverwezen naar onze centra.

 • Wordt de zorg vergoed?

  Bent u doorverwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of andere specialist? Dan is de zorg bij Cardiologie Centra Nederland voor 100% vergoed. Denk wel aan uw eigen risico van uw zorgverzekering.

 • Wat is de wachttijd?

  Wij streven ernaar om onze patiënten zo spoedig mogelijk in te plannen voor een consult. Bij spoed kan uw huisarts, in overleg met de cardioloog, een consult op dezelfde dag plannen.

 • Hoe bereik ik jullie centrum?

  Deze informatie sturen we u vooraf ook toe in uw afspraakbevestiging. Maar hier kunt u alle locaties zien en via Google maps ook hoe u er met verschillende transportmogelijkheden kunt komen.

 • Wat zijn de kosten van preventief onderzoek zonder doorverwijzing?

  Overweegt u een preventief onderzoek naar hart- en vaatziekten, dan leest u hier meer over de kosten.