Menu
Updates n.a.v. Coronavirus
Hier vindt u updates en mededelingen rondom het Coronavirus en uw bezoek aan onze kliniek.

Behandeling en nazorg

Na de uitgebreide onderzoeken zijn er 3 mogelijkheden voor behandeling en nazorg.

1. Er is geen behandeling nodig

Uw huisarts wordt binnen 24 uur nadat het consult heeft plaatsgevonden op de hoogte gebracht van de uitslagen van de onderzoeken.

2. Behandeling bij CCN

In overleg met de patiënt wordt een behandelplan samengesteld. De huisarts wordt binnen 24 uur nadat het consult heeft plaatsgevonden op de hoogte gebracht van de uitslagen van de onderzoeken, de diagnose en het behandelplan. Voor deze behandelingen blijft u in contact met uw cardioloog. De huisarts wordt gedurende het hele behandeltraject op de hoogte gehouden.

3. Aanvullend onderzoek of behandeling

De diagnostiek en behandelingen worden in de centra gedaan. Indien een aanvullend onderzoek of behandeling nodig is, helpen wij u direct verder. Cardiologie Centra Nederland werkt nauw samen met gerenommeerde ziekenhuizen en zal voor u uitzoeken waar de beste en snelste behandeling mogelijk is. Uiteraard kan dit ook altijd in het ziekenhuis van uw eigen keuze. Uw huisarts wordt binnen 24 uur na het consult op de hoogte gebracht van de uitslagen van de onderzoeken en het vervolgtraject. De poliklinische behandeling kan worden voortgezet bij Cardiologie Centra Nederland.

Onder behandeling

Bent u onder behandeling bij een van onze centra, dan kunt u voor vragen te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Voor een overzicht van onze vestigingen en de contact informatie klik hier.