Menu
Updates n.a.v. Coronavirus
Hier vindt u updates en mededelingen rondom het Coronavirus en uw bezoek aan onze kliniek.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op twee manieren: telefonisch of via het afsprakenformulier.

Telefonisch:
Bel 085-3038620 en maak direct een afspraak.

Afsprakenformulier:
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Goed om te weten als u een afspraak maakt

Heeft u klachten die kunnen wijzen op hart- en vaatproblemen ga dan eerst naar uw huisarts. Deze zal besluiten of het nodig is dat u wordt doorverwezen naar een van onze centra.

Komt u met een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of andere specialist? Dan is de zorg bij Cardiologie Centra Nederland ook in 2021 voor 100% vergoed behoudens het eigen risico van uw zorgverzekering.

Wegens grote belangstelling kunnen wij soms tijdelijk een korte wachttijd niet voorkomen. Wij proberen dit zo snel mogelijk weer op te lossen.

Wij kunnen u in dat geval een plek op een andere locatie bieden, en bij spoed kan uw huisarts in overleg met de cardioloog een consult binnen 24 uur afspreken.

Eerste afspraak

Na het inschrijven in onze kliniek gaat u mee met de verpleegkundige voor het intakegesprek, bloedafname en een ECG (hartfilm). Hierna wordt er een echo van het hart en de halsvaten gemaakt. Tot slot een inspannings- en fietstest.

Nadat deze onderzoeken zijn afgerond, heeft u aansluitend een eindgesprek met de cardioloog waarbij de uitslagen, een voorlopige diagnose en een behandelplan worden besproken.

Wat neemt u mee?

  • Verzekeringspas en identiteitsbewijs
  • Verwijsbrief
  • Medicatielijst indien van toepassing
  • Makkelijk zittende kleding voor evt. inspanningsonderzoek

Preventief onderzoek

U kunt in al onze centra terecht voor een preventief onderzoek naar hart- en vaatziekten. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig. Aan een preventief onderzoek zijn wel kosten verbonden. Echter, in sommige gevallen wordt een preventief onderzoek vergoed door uw zorgverzekeraar.

Informeer bij uw zorgverzekeraar of raadpleeg uw polisvoorwaarden voor de precieze vergoeding en voorwaarden.