notification

Cardioloog, fulltime

 

Bedrijfsprofiel
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 10 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Voor ons centrum in Middelburg zijn wij op zoek naar een patiëntgerichte cardioloog. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Bij Cardiologie Centrum Zeeland werk je zelfstandig binnen een  klein informeel team van (gespecialiseerde)  verpleegkundigen, echocardiografisten, centrumassistenten en cardiologen. Het is een prettige moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is en hoge kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid voorop staan. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van cardiovasculaire zorg conform de geldende guidelines  waarbij je patiëntgerichtheid en een hoog service niveau nastreeft richting patiënten, verwijzers en collegae.
Daarnaast ben je werkzaam bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. De vakgroep cardiologie bestaat momenteel uit 6 cardiologen. Zij oefenen cardiologie uit op drie ziekenhuislocaties in Zeeuws-Vlaanderen. ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen beschikt sinds 2010 over een cardiologisch interventiecentrum, heeft een goed geoutilleerde EHH en staat sinds 2013 op de witte lijst. Ook is er een hartfalenpolikliniek, een discipline overstijgende pulmonale hypertensie polikliniek en er bestaat een samenwerkingsverband met de nefrologen inzake cardio-renale problematiek.

Wat vragen wij

Wat bieden wij
Een boeiende baan in een moderne werkomgeving met professionele, servicegerichte en ondernemende  collega’s.

Interesse

Word jij onze nieuwe collega? Dan zien we jouw sollicitatiebrief voorzien van cv graag tegemoet.
Deze kun je mailen aan hr@cardiologiecentra.nl.
Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met de heer P.C. Rademaker, Cardioloog, via 0118-689340.