Echocardiografist in opleiding, 24 tot 32 uur per week

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 10 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Voor ons centrum in Middelburg zijn wij op zoek naar een proactieve echocardiografist in opleiding. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Als echocardiografist in opleiding bij Cardiologie Centra Nederland ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt.
Je volgt de opleiding tot echocardiografist: een functie waarin je zelfstandig het transthoracale echocardiogram verricht en beoordeelt in nauw overleg met de cardioloog.

Tijdens de opleiding word je in 1 tot 1,5 jaar opgeleid tot echocardiografist. De opleiding is op post-hbo niveau en wordt gevolgd via Inholland in Haarlem. De start van de opleiding is afhankelijk van je vooropleiding. Heb je geen wiskunde en natuurkunde op havo-5 niveau, dan is de instapmodule verplicht. Deze start in oktober 2019. De daadwerkelijke opleiding begint in maart 2020.
Tijdens de opleiding werk je minimaal 16 uur in de praktijk (Middelburg) en volg je wekelijks 8 uur per week theorie in Haarlem. Bij voorkeur ben je al eerder werkzaam in ons centrum in Middelburg zodat je bij de start van de opleiding in staat bent om basisopnamen te maken.

Word jij ons nieuwe talent?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer!
Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen met Nicolien Kooman (locatiemanager), 0118-689342 of mailen naar n.kooman@cardiologiecentra.nl.
De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld