Update n.a.v. Corona-virus
Hier vindt u onze recente mededelingen rondom de impact van van het Corona-virus op uw bezoek aan onze kliniek.

Junior systeembeheerder, 32 uur per week

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 12 locaties, concepten voor Zorg op Afstand en hebben nog veel mooie innovatieve plannen.

Wat zoeken wij
Als systeembeheerder met een uitgesproken visie op ICT-infrastructuur ben je voor de verschillende vestigingen van Cardiologie Centra Nederland verantwoordelijk voor de optimalisatie van bestaande systemen en de implementatie van nieuwe systemen. Je denkt mee over de manier waarop onze ICT-omgeving elke dag beter kan presteren. Je bent accuraat en kunt zelfstandig, gestructureerd en planmatig werken. Het is belangrijk dat je voor deze functie ook flexibel bent, want soms kan het voorkomen dat je ook onder hoge druk of buiten kantoortijden werkzaamheden moet uitvoeren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Word jij ons nieuwe talent?

Wat bieden wij

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct via onderstaande button. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je telefonisch contact opnemen met Gerard Dol via  06-82431172. De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld