Senior Controller, 32 tot 40 uur in Utrecht

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept. Wij geloven dat de zorg leuker, beter en goedkoper kan worden door patiënt en professional via digitale
oplossingen zo eenvoudig mogelijk te verbinden middels de nieuwste technologieën. Met onze mensen, technologie en ervaring zijn wij dé uitdager in de zorg.

Ook de afdeling Finance & Control is volop in ontwikkeling en druk bezig om de financiële administratie naar een professioneler niveau te krijgen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een inspirerende en proactieve Senior Controller voor ons hoofdkantoor in Utrecht (32 tot 40 uur per week). Wil jij ook werken bij een snelgroeiende organisatie, in een hard werkend, gezellig en motiverend team? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Als Senior Controller weet je te allen tijde wat er gaande is in de organisatie, jij bent zowel strategisch als uitvoerend sterk en in staat om onze organisatie te laten groeien. Dat doe jij met haarscherpe financiële inzichten, analyses en managementrapportages. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van ca. 20 entiteiten, dit doe je samen met een team van 3 andere financials (één controller en twee financieel medewerkers). Voor de financieel directeur ben je een belangrijke strategische gesprekspartner. Jouw uitdaging is het realiseren van de verdere professionalisering van de processen en het team.

Wat zoeken wij

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Randy van Uffelen, senior controller a.i. via r.vanuffelen@cardiologiecentra.nl of telefonisch via 06-31946883.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met de collega’s van HR via 030-30 70 330.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld