Controller, 32 tot 40 uur in Utrecht

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept. Wij geloven dat de zorg leuker, beter en goedkoper kan worden door patiënt en professional via digitale oplossingen zo eenvoudig mogelijk te verbinden middels de nieuwste technologieën. Met onze mensen, technologie en ervaring zijn wij dé uitdager in de zorg.

Ook Finance & Control is volop in ontwikkeling en druk bezig om de afdeling naar een professioneler niveau te krijgen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een inspirerende en proactieve Controller voor ons hoofdkantoor in Utrecht (32 tot 40 uur per week). Wil jij ook werken bij een snelgroeiende organisatie, in een hardwerkend, gezellig en motiverend team? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Als Controller weet je te allen tijde wat er gaande is in de organisatie, je bent samen met het team (één Senior Controller en drie financieel medewerkers) verantwoordelijk voor de financiële administratie van ca. 20 entiteiten. Voor de Senior Controller en financieel directeur ben je een belangrijk strategisch gesprekspartner.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat zoeken wij

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct via de button hieronder. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Bas Wilkes, financieel directeur, op telefoonnummer 030-30 70 330.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem contact op met de collega’s van HR via 030-30 70330.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld