Systeembeheerder (tijdelijk)

Wie zijn wij

Cardiologie Centra Nederland (CCN) is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 10 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid, Vanwege vervanging van ziekte zijn wij (tijdelijk) op zoek naar een zelfstandige en proactieve systeembeheerder. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Als systeembeheerder ben je voor de verschillende vestigingen van Cardiologie Centra Nederland verantwoordelijk voor de eerstelijns helpdesk, de optimalisatie van bestaande systemen en de implementatie van nieuwe systemen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

De vestigingen van Cardiologie Centra Nederland kennen een moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is, zowel in de zorg als op het bedrijfsbureau.

Word jij ons nieuwe talent?

Wat bieden wij

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen een week in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen met Eugenie van Rhijn of Kelly Nieuwenhuizen via 030-30 70 330.  De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld