Echocardiografist, 16 tot 24 uur

Wie zijn wij

Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 12 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Daarom zijn wij voor ons centrum in Hoogvliet op zoek naar een energieke echocardiografist. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen? 

Als Echocardiografist bij Cardiologie Centra Nederland ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt.
Je bent verantwoordelijk voor een optimale beleving van de patiënten in ons centrum en het je verricht en beoordeelt zelfstandig het transthoracale echocardiogram in nauw overleg met de cardioloog.

Wat zoeken wij?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Marleen Verschoor of Evelien van Leenen, locatiemanagers, via 010-2313320.
De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld