Cardioloog, 0,6 tot 1 FTE in Dokkum

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is sinds 2006 aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben 11 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Wij zijn een netwerkorganisatie, met intensieve samenwerkingsrelaties met lokale ziekenhuizen en tevens wetenschappelijk actief, o.a. op het gebied van ehealth innovaties met een leerstoel aan het VUmc. In Dokkum bevindt zich het kloppend hart van HartWacht, het grootste telemonitoring programma voor cardiologie van Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar een cardioloog met speciale belangstelling voor innovatieve zorg. Cardiologie Centrum Dokkum is tevens onderdeel van Sionsberg, een zorginstelling die in samenwerking met zorgpartners in de regio, een zo breed mogelijk palet aan zorg biedt voor de bevolking van NoordOost Friesland.
Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Wij zoeken een uitstekende cardioloog, die naast zorg voor de patiënt gedreven wordt door enthousiasme voor zorgvernieuwing. Iemand die op dit vlak nationaal en internationaal een rol van betekenis wil gaan invullen en ook anderen kan enthousiasmeren voor dit doel. Als algemeen cardioloog werk je conform de geldende guidelines en bied je een hoog serviceniveau voor patiënten en verwijzers. Wij voeren in Dokkum ook ECV’s, TEE’s, hartrevalidatie en diagnostiek op afstand uit. Verder werk je bij Cardiologie Centrum Dokkum zelfstandig binnen een klein en informeel team van cardiologen, (gespecialiseerd) verpleegkundigen, echocardiografisten en centrumassistenten. Het is een prettige moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is en kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid voorop staan.

Wat vragen wij?

Wij bieden jou

Enthousiast?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Aernout Somsen, cardioloog via a.somsen@cardiologiecentra.nl.
De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld