Hartfunctielaborant of verpleegkundige, 24 tot 32 uur per week

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 12 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Voor ons centrum in Dokkum zijn wij op zoek naar een energieke hartfunctielaborant of verpleegkundige. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Als functielaborant of verpleegkundige bij Cardiologie Centra Nederland ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor een optimale beleving van de patiënten in ons centrum en het verrichten van de volgende onderzoeken:

Word jij ons nieuwe talent?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct; innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom! Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen; je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ria Talstra (Locatiemanager Cardiologie Centrum Dokkum) via 088 08 08 710.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld