Algemeen Cardioloog, 27 tot 36 uur per week

Onze locatie in Blaricum heeft in samenwerking met de vakgroep cardiologie van Antonius ziekenhuis Nieuwegein een vacature voor cardioloog.  Het AZN is sinds jaar en dag een toonaangevend centrum op het gebied van Cardiovasculaire zorg.

Functieomschrijving

In verband met het vertrek van de huidige collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround cardioloog met sterke communicatieve en contactuele vaardigheden zowel in omgang met patiënten als collega’s.
Als Cardioloog bij Antonius Cardicare Blaricum bent u eindverantwoordelijke en onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team biedt u de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service.

Antonius Cardicare Blaricum is i.s.m. Cardiologie Centra Nederland aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische taken en supervisie van de hartfunctie. Daarnaast bent u Managing Cardioloog van het centrum. U neemt deel aan het kwartaalcardiologenoverleg en bent verantwoordelijk voor een juiste rapportage aan de Managing Partner Cardiologie. Tevens neemt u deel aan patiëntenbesprekingen, zorgverbetertrajecten, innovatieve projecten, het dienstrooster voor telefonische bereikbaarheid in de avonden en weekenden en verzorgt u nascholingen voor huisartsen in de regio. Van de nieuwe collega wordt actieve participatie bij niet-patiëntgebonden activiteiten verwacht, met specifieke aandacht voor het leggen en verder uitbreiden van contact met huisartsen en andere vakgenoten.

Salariëring vindt plaats volgens AMS normen voor specialisten in loondienst.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met drs. Johan Dekker, Managing Partner Cardiologie, 088-3201149

Sollicitatie

Uw sollicitatie, vergezeld van CV en lijst van publicaties, kunt u binnen drie weken na het verschijnen van deze advertentie richten aan de heer drs. J. Dekker, managing partner Cardiologie, via onderstaand mailadres: johan.dekker@antoniusziekenhuis.nl