Verpleegkundige (gespecialiseerd), 16 tot 24 uur per week

Wie zijn wij
St. Antonius Cardicare Blaricum is onderdeel van Cardiologie Centra Nederland en is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept. Voor ons centrum zijn wij voor aanvang in het najaar 2019 op zoek naar een energieke Verpleegkundige. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij niet één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
Als Verpleegkundige bij St. Antonius Cardicare ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met
optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor een optimale beleving van de patiënten in ons centrum en het verrichten van de volgende onderzoeken:

Word jij ons nieuwe talent?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar h.nederlof@antoniuscardicare.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Helen Nederlof, locatiemanager via 035-5394420 (ma-di-do) De sluitingsdatum? Die kennen we niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld