Echocardiografist in opleiding, 24-40 uur per week

 

Wie zijn wij

Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 10 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Vanaf het najaar 2017 hebben wij een opleidingsplek beschikbaar voor echocardiografist in de regio van Amsterdam. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij
In onze centra werk je zelfstandig binnen een  klein informeel team van (gespecialiseerde)  verpleegkundigen, echocardiografisten, centrumassistenten en cardiologen. Het is een prettige moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is en hoge kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid voorop staan.

Als echocardiografist in opleiding verricht en beoordeel je onder begeleiding van een echocardiografist (senior) complexe thransthoracale echocardiografie (TTE) onderzoeken. Je volgt het theoretische deel van de opleiding via Inholland in Haarlem. Na het succesvol afsluiten van de opleiding Echocardiografie ontvang je een post-bachelor diploma en ga je binnen Cardiologie Centra Nederland aan de slag als echocardiografist.

Afhankelijk van je vooropleiding dien je de  instapmodule via Inholland te volgen. Deze instapmodule is verplicht indien je tijdens je hbo-opleiding geen wiskunde en natuurkunde hebt gevolgd/afgerond.

Word jij ons nieuwe talent?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer!

Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen met Kelly Nieuwenhuizen of Eugenie van Rhijn (HR) via 030-3070330.
De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!