Update n.a.v. Corona-virus
Hier vindt u onze recente mededelingen rondom de impact van van het Corona-virus op uw bezoek aan onze kliniek.

Verpleegkundige gespecialiseerd, 16 uur per week in Amsterdam (Geervliet)

Wie zijn wij
Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 12 locaties, concepten voor Zorg op Afstand en hebben nog veel mooie innovatieve plannen. Voor ons centrum in Amsterdam (Geervliet) zijn wij op zoek naar een proactieve Verpleegkundige. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat zoeken wij
Als Verpleegkundige bij Cardiologie Centra Nederland ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt.
Je bent verantwoordelijk voor een optimale beleving van de patiënten in ons centrum en het verrichten van de volgende onderzoeken:

Word jij ons nieuwe talent?

Wij bieden jou

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct via onderstaande button. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Carolien van Eijsden (Locatiemanager) via 020 – 6 44 26 15 of mailen naar c.vaneijsden@cardiologiecentra.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem contact op met Sabine Kranendonk, (HR Adviseur), via hr@cardiologiecentra.nl of 030-3070330. De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld