notification

Cardioloog, 8 uur per week

Wie zijn wij
Als organisatie van zelfstandige behandelcentra streeft Cardiologie Centra Nederland (CCN) ernaar zich te onderscheiden door poliklinische cardiologische zorg perfect af te stemmen op de behoeften van de patiënt en de verwijzer. Vanuit de overtuiging dat wij een verschil kunnen maken door cardiovasculaire zorg beter en doelmatiger te maken, werken wij vol overgave aan direct toegankelijke patiëntzorg van hoge kwaliteit tegen lage kosten.

Om dit te bereiken hebben wij een efficiënte werkwijze ontwikkeld waarbij de patiënt centraal staat, gebaseerd op slimme ICT-oplossingen en vooruitstrevende innovaties. Doordat patiënten en hun verwijzers in de afgelopen jaren in toenemende mate vertrouwen hebben getoond in onze manier van zorgverlening, zijn wij marktleider geworden in de poliklinische cardiologische zorg in Nederland.

Ons concept:

Wat zoeken wij
Voor Cardiologie Centrum AMC zijn wij op zoek naar een cardioloog voor 8 uur per week. In onze centra werk je zelfstandig binnen een klein informeel team van (gespecialiseerde)  verpleegkundigen, echocardiografisten, centrumassistenten en cardiologen. Het is een prettige moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is en hoge kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid voorop staan.

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van cardiovasculaire zorg conform de geldende guidelines  waarbij je patiëntgerichtheid en een hoog service niveau nastreeft richting patiënten, verwijzers en collegae. Tevens wordt van je verwacht dat je deelneemt aan patiëntenbesprekingen, ander intercollegiaal overleg, zorgverbetertrajecten en innovatieve projecten van CCN. 

Let op: dit betreft geen functie binnen het ziekenhuis AMC. Wel heeft Cardiologie Centrum AMC een nauwe samenwerking met het ziekenhuis.

Wat vragen wij

Wat bieden wij
Een boeiende baan in een moderne werkomgeving met professionele servicegerichte ondernemende  collega’s.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Dan zien we jouw sollicitatiebrief voorzien van cv graag tegemoet. Deze kun je mailen aan hr@cardiologiecentra.nl.  Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Michiel Winter of Judith Jenniskens via 020-8204747.