Centrumassistent, 16 uur per week

Bedrijfsprofiel

Cardiologie Centra Nederland is aanbieder van een efficiënt poliklinisch (hart)zorgconcept, waarbij de eigen software mogelijkheden biedt voor innovatieve oplossingen. We hebben inmiddels 10 locaties en zijn nog lang niet uitgegroeid. Voor ons centrum in Almere zijn wij op zoek naar een proactieve centrumassistent. Wil jij ook werken bij een vooruitstrevende organisatie waarbij geen één dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!

Functieomschrijving

Als centrumassistent bij Cardiologie Centra Nederland ben je onderdeel van een gelijkwaardig multidisciplinair team. Samen met dit team bied je de patiënt tijdens zijn bezoek de beste zorg met optimale service en zorg je ervoor dat alles in en om jouw centrum op rolletjes loopt.

Als centrumassistent:

 

Wat vragen wij

 

Wat bieden wij

 

Wij groeien, groei jij mee?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Solliciteer direct. Je kunt jouw brief en CV mailen naar hr@cardiologiecentra.nl. Wij zullen je sollicitatie binnen twee weken in behandeling nemen. Je hoort dus snel meer! Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen met Lisa Zuidervliet, operationeel zorgmanager, via 030-3070330.
De sluitingsdatum? Die kennen wij niet. Innovatieve collega’s met lef zijn altijd welkom!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld