Cardiologie Centra Nederland
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Patiënten Cardiologie Centra Nederland Nieuws Nieuwsberichten Nieuwe locatie geopend; Cardiologie Centrum Rotterdam Blakeburg

Nieuwe locatie geopend; Cardiologie Centrum Rotterdam Blakeburg

E-mailadres Afdrukken PDF

De opening op vrijdag 13 april was zeer geslaagd en door ruim 250 mensen bezocht wat onze voorspelling overtrof.

De officiële openingshandeling werd verricht door Roelf de Boer (NVZ) die in een persoonlijk verhaal weergaf hoe belangrijk de rol van de huisarts is in samenspraak met de specialist en dat Medisch Centrum Blakeburg daar ook een goed voorbeeld van is. Aernout Somsen sprak namens Cardiologie Centra Nederland waarbij ook hij benadrukte dat de samenwerking tussen eerste en tweede lijn zo belangrijk is en ook nog belangrijker gaat worden in de toekomst.

Er was gelegenheid om na de officiële opening het gebouw te bewonderen met op de achtergrond een bandje met jazz muziek.

De volgende dag was de open dag waarbij voorbijgangers en geïnteresseerden een kijkje konden nemen. Er werd in het cardiologie centrum een demonstratie gegeven over hoe een fietsproef en hartecho werken. Verder werd er elke 45 minuten reanimatietraining gegeven. Bij de STAR werden ook een aantal demonstraties gegeven en bij de fysiotherapie kon een fitness parcours afgelegd worden.